Ethnicraft Orb Salontafel

By Jan en Lara

Omschrijving

De Ethnicraft Orb Salontafel is een ontwerp van Jan & Lara. Het blad van deze dynamisch vormgegeven salontafel is geïnspireerd op een overgebleven stukje zeep. Dun aan de zijden, dikker in het midden. Het metalen onderstel is bovendien op een dusdanige manier ontworpen, dat het wel oneindig lijkt. Geen begin, geen eind, zonder onderbrekingen. Een mooi contrast met het wat rustiger vormgegeven eikenhouten tafelblad. Een salontafel met karakter! De afmetingen van de tafel bedragen 130 centimeter in breedte, 40 centimeter in hoogte en 60 centimeter in lengte.

De Orb Salontafel maakt deel uit van de eigentijdse collectie van het designlabel Ethnicraft. Jan & Lara, gelukkig getrouwd en daarnaast succesvol zakelijk duo, staan aan de basis van het ontwerp van de Orb tafel. In 2012 richtten zij samen met Philippe Delaisse, oprichter van Ethnicraft, designlabel Universo Positivo op. Het initiatief kwam voort uit de wens om ontwerpen te bedenken én te ontwikkelen die zowel hoogwaardig in kwaliteit als betaalbaar zijn. Europees, duurzaam design voor een goede prijs. In 2018 werd de collectie weer bij die van Ethnicraft gevoegd.

Ethnicraft Orb Salontafel
✓ Dynamisch design
✓ Origineel!
✓ Materialen: metaal en eikenhout
✓ Afmetingen: b. 130 x h. 40 x d. 60 cm.
✓ Designer: Jan & Lara

Vragen over de Orb Salontafel van Ethnicraft?
Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ethnicraft Orb Salontafel.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0656727711226
Productnr. TGU-026686
Materiaal Hout
Designer Jan en Lara
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Diepte / Lengte 60 cm.
Hoogte 40 cm.
Breedte 130 cm.
Bijlagen Productinformatie

Orb Salontafel

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 477

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit