Ethnicraft Spindle Nachtkastje

By Nathan Yong

Omschrijving

Het Ethnicraft Spindle Nachtkastje is het ontwerp van Nathan Yong. De perfect uitgelijnde vormen van dit kastje geven het design een karakteristieke, sterke aanblik. De afgeronde hoeken voegen op hun beurt een zacht en zelf een beetje een sensuele uitstraling toe. Om het geheel licht te houden is gekozen voor een glazen blad. Het nachtkastje is vervaardigd uit typerend donker walnotenhout of licht eikenhout. De afmetingen van het kastje bedragen 55 centimeter in breedte, 52 centimeter in hoogte en 35 centimeter in diepte. Binnen de Spindle-collectie zijn tevens een bed en een bank verkrijgbaar.

Het walnotenhout is allereerst getint met een gekleurde olie. Vervolgens is het hout voorzien van een natuurlijke olie. De oliën vormen gecombineerd een goede beschermlaag tegen veelvoorkomende vloeistoffen. Afhankelijk van de gebruiksintensiteit kunt u het Spindle Bed na verloop van tijd opnieuw behandelen met een hardwaxolie. Deze kunt u direct mee bestellen. Verwijder vlekken altijd direct met een lichtvochtige doek en een mild reinigingsmiddel.

Het Spindle Nachtkastje behoort tot de populaire collectie van Ethnicraft. Uitgangspunt voor de ontwerpen van Ethnicraft is massief hout van een duurzame komaf en dat bovendien duurzaam behandeld wordt. Zowel het verkrijgen van het hout, het ontwikkelingsproces van het design en de behandeling en afwerking van de verschillende houtsoorten gebeurt op een uiterst milieuvriendelijke wijze. Ethnicraft hergebruikt vaak ‘oud’ hout waardoor het een twee leven krijgt. Ook het ‘afvalhout’ wordt weer gebruikt voor uiteenlopende doeleinden, zo krijgt het hout bij Ethnicraft soms zelfs een derde leven! Dit nachtkasje uit de Spindle-serie heeft Ethnicraft in samenwerking met Nathan Yong ontworpen. Yong is een zeer bekende naam in ‘designland’. Leuk om te weten is dat hij werkt vanuit Singapore.

Spindle Nachtkastje


✓ Geïnspireerd op een traditioneel spinnewiel
✓ Massief walnoten- of eikenhout
✓ Glazen blad
✓ Milieuvriendelijk design
✓ Afmetingen: b. 55 x h. 52 x d. 35 cm.
✓ Designer: Nathan Yong

Vragen over het Spindle Nachtkastje van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ethnicraft Spindle Nachtkastje.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Nathan Yong
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Diepte / Lengte 35 cm.
Hoogte 52 cm.
Breedte 55 cm.

Spindle Nachtkastje

Eiken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 359

Spindle Nachtkastje

Walnoot

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 479

Bestel direct mee

Hardwax-Oil Walnoot

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 42

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit