Ethnicraft Whitebird Bureau & Facette Stoel Thuiswerkplek

Omschrijving

De Ethnicraft Whitebird Bureau & Facette Stoel Thuiswerkplek is een stijlvolle combinatie van twee Ethnicraft meubelen waarmee een eigentijdse thuiswerkplek gecreëerd kan worden. De set wordt gekenmerkt door de overkoepelende combinatie van staal en hout. Hierdoor passen de twee meubelen perfect bij elkaar en zorgen ze voor een natuurlijk en tegelijkertijd modern, strak geheel.

Facette Stoel
De Facette Stoel heeft weliswaar een vrije harde zitting, door de unieke vorm is deze toch verrassend comfortabel. Het zitelement is gemaakt van eikenhout, het frame van zwart metaal.
Afmeting: b. 43 x d. 53 x h. 83 cm. / zithoogte: 47.6 cm.

Whitebird Bureau
Het Whitebird Bureau heeft een strak zwart stalen frame en een eikenhouten tafelblad. In het hoge houten element zijn twee lades verwerkt; een lange lade aan de rechterzijde en een kortere lade aan de linkerkant. Het is een vrij smal bureau waardoor er altijd wel een plekje voor te vinden is.
Afmeting: b. 127 x d. 41 x h. 75 cm.

Ethnicraft Whitebird Bureau & Facette Stoel Thuiswerkplek


✓ Ruimtebesparend, smal bureau
✓ Ethnicraft thuiskantoor set
✓ Twee praktische lades
✓ Combinatie van metaal en hout

Vragen over de Whitebird Bureau & Facette Stoel Thuiswerkplek van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ethnicraft Whitebird Bureau & Facette Stoel Thuiswerkplek.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft

Whitebird Bureau & Facette Stoel Thuiswerkplek

Levertijd: 3 - 5 weken

Normale prijs: € 1.538

Special Price € 1.461,10

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit