Extremis Inumbrina Parasol

By Dirk Wynants

Omschrijving

De Extremis Inumbrina Parasol is een ontwerp van Dirk Wynants. Net zoals z’n grote broer, de Inumbra Parasol, valt deze parasol op door de stijlvolle vormgeving. Maar de Inumbrina is een wat kleinere parasol, voorzien van een lichtere en smallere parasolbuis. Hierdoor was er ook een ander mechanisme nodig om de parasol open en dicht te klappen. Extremis heeft gekozen voor een katrolsysteem, waardoor het een fluitje van een cent is om de parasol te openen en te sluiten. Doordat de parasol wat lichter is, raadt Extremis aan de parasol binnen te halen als er ruw weer op komst is.

De Inumbrina Parasol kan besteld worden met een diameter van 250, 320 of 380 centimeter. Met een diameter van 250 of 320 centimeter is de parasol 251 centimeter hoog. De parasol met een diameter van 380 centimeter is 279 centimeter hoog. Het doek is leverbaar in het wit, zwart en taupe. Een beschermhoes is los verkrijgbaar, net zoals verschillende manieren om de parasol stevig te bevestigen. U kunt bovendien een hoge of een lage tafel meebestellen, waarin de buis van de parasol kan rusten. De Inumbrina Parasol kan perfect gecombineerd worden met de Anker Picknicktafel, de Abachus Statafel en de Pantagruel Picnic.

De Inumbrina Parasol maakt deel uit van de collectie van Extremis. Het merk werd in 1994 opgericht door Dirk Wynants. Hij is ook verantwoordelijk voor de meeste ontwerpen van Extremis, waarbij hij uitgaat van het idee dat elk meubelstuk bijdraagt aan een sfeervol en gezellig samenzijn met vrienden en familie. Extremis maakt daarom ook eigenlijk geen meubels, maar echte ‘tools for togetherness’. De hele collectie wordt gekenmerkt door een stijlvolle vormgeving, excellente materialen en een uitgekiend en praktisch design.

Extremis Inumbrina Parasol


✓ Stijlvolle bescherming tegen de zon
✓ Bestand tegen windsnelheden van 8 Beaufort
✓ Gemaakt van hi-tech polyster
✓ Gemakkelijk te openen met een koord
✓ Doek in wit, zwart of taupe
✓ Keuze uit drie formaten
✓ Designer: Dirk Wynants

Vragen over de Inumbrina Parasol van Extremis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Extremis Inumbrina Parasol.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Dirk Wynants
Garantie 2 jaar
Merk Extremis
Hoogte 251/279 cm.
Diameter 250/320/380 cm.
Opties Afneembare hoes, Buiten te gebruiken, Inklapbaar, Met wieltjes
Bijlagen Productinformatie

* Verplichte velden

Inumbrina Parasol

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 1.800

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit