Extremis Kosmos Loungebank

By Dirk Wynants

Omschrijving

De Extremis Kosmos Loungebank is een ontwerp van Dirk Wynants. Als groot liefhebber van zeiljachten en motorboten is hij gefascineerd door de veelzijdigheid en intimiteit van het meubilair in de scheepsbouw. Dat inspireerde hem tot maken van een tuinmeubel dat geschikt is voor het Middellandse zeegebied. Het milde Mediterrane klimaat vereist minder robuuste, maar juist meer verfijnde outdoor meubels. De Kosmos Loungebank voldoet hier helemaal aan en verwijst met haar aluminium frame en synthetische leren kussens subtiel naar de wereld van luxe jachten. Ook de vorm van de Kosmos Loungebank is aan de jachtbouw ontleend. Dirk Wynants wilde namelijk een meubel ontwerpen dat de hele dag door gebruikt kon worden, van het vroege ontbijt en het zonnebaden tot het loungen bij maanlicht. Dankzij het multifunctionele design is hij hier buitengewoon in geslaagd.

De ronde zitcombinatie is de perfecte plek voor een gezellig etentje of een vrolijke borrel met vrienden. En dankzij de zachte kussens is de Kosmos ook heel geschikt om lekker te relaxen en te genieten van het mooie weer. En als u het loungen naar een hoger plan wilt tillen, laat u de tafel zakken en tovert u de Kosmos om tot een gigantisch daybed! Door de hoge leuningen ligt u heerlijk beschut tegen de wind. Optioneel is het mogelijk om te kiezen voor een uitvoering met extra hoge rugleuningen. Ook kunt u het tafelblad uitrusten met een opening voor een parasol.

De Kosmos Loungebank is helemaal naar wens samen te stellen. Zo heeft u de keuze uit verschillende soorten kussens, van kunstleer (voor buiten) en natuurleer (voor binnen) tot outdoor textiel. Het frame is gemaakt van aluminium en wordt standaard geleverd in wit of bruin. Andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk. Wat betreft het formaat heeft u twee opties, die beide plaats bieden aan acht personen. Het verschil tussen beide uitvoeringen zit in de hoogte van de rugleuning. De lage variant heeft een diameter van 260 centimeter en is 73 centimeter hoog. De hoge variant heeft een diameter van 280 centimeter en is 108 centimeter hoog.

De Kosmos Loungebank laat goed zien waarom Extremis een enorm geliefd designmerk is. Extremis werd in 1994 opgericht door Dirk Wynants, met als doel prachtige meubels te maken die het leven van mensen echt beter maken. Hoe doet Extremis dat? Ieder ontwerp begint niet vanuit de gedachte dat een meubel mooi moet zijn, maar juist vanuit het idee dat een meubel een unieke functionaliteit moet hebben. De Kosmos Loungebank is hier het perfecte voorbeeld van, want de zitcombinatie kan op heel veel verschillende manieren gebruikt worden. Daarnaast is de Kosmos Loungebank een typische ‘tool for togetherness’, een meubel die het heel gemakkelijk maakt om samen met vrienden en familie het leven te vieren en van elkaars gezelschap te genieten.

Extremis Kosmos Loungebank


✓ Sofa, zithoek, lounge bed ineen!
✓ Parasol los verkrijgbaar
✓ Op talloze manieren samen te stellen
✓ Twee formaten
✓ Afmeting: Ø 260/280 x h. 73/108 cm.
✓ Designer: Dirk Wynants

Vragen over de Kosmos Loungebank van Extremis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Extremis Kosmos Loungebank.
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Leder
Designer Dirk Wynants
Garantie 2 jaar
Merk Extremis
Hoogte 73/108 cm.
Diameter 260/280 cm.
Opties Buiten te gebruiken, Gestoffeerd
Bijlagen Productinformatie

* Verplichte velden

Kosmos Loungebank

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 9.178
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit