Extremis Picnik

By Dirk Wynants

Omschrijving

De Extremis Picknik is een ontwerp van Dirk Wynants & Xavier Lust. Veel designliefhebbers zijn te vinden in de grote steden, maar moeten het daar vaak wel doen met bar weinig buitenruimte. Bovendien constateerde Dirk Wynants dat veel mensen hun balkon of terras verwaarlozen. Dat is natuurlijk zonde en daarom besloot hij een elegant meubel te ontwerpen waarmee mensen op een stijlvolle manier van elkaars samenzijn en het buitenleven kunnen genieten. Zo werd het idee voor Picnik geboren. Picnik sluit bovendien goed aan bij de meest voorkomende gezinsvorm: het tweepersoonshuishouden. De minimalistische vorm geeft Picnik een artistieke uitstraling en zorgt ervoor dat het meubel op elk terras de show steelt.

Dirk Wynants wilde graag een elegant meubel dat licht, stevig en praktisch zou zijn. Hij kwam al snel tot de conclusie dat de Picnik gemaakt moest worden van aluminium, maar besefte meteen dat hij hiervoor de benodigde kennis miste. Daarom zocht hij de samenwerking met Xavier Lust, wiens Le Blanc Bank op vergelijkbare wijze gemaakt is. Picnik wordt gefabriceerd uit één stuk aluminium, dat zorgvuldig gevormd is tot een stijlvolle picknickset. Door het open frame is het meubel stapelbaar, wat het transport heel ecologisch verantwoord maakt. Wat betreft de afwerking heeft u de keuze uit zes kleuren. Picnik is 147 centimeter breed, 95 centimeter hoog en 75 centimeter diep.

De Picnik van Extremis laat goed zien wat de designfilosofie van dit Belgisch merk is. Oprichter en hoofddesigner Dirk Wynants ontwerpt niet puur als een creatieve uiting, maar probeert met elk ontwerp een oplossing te bieden voor een probleem. Het probleem is dus het begin, maar het doel van het ontwerp is altijd om een meubel te creëren waarmee mensen kunnen genieten van elkaars samenzijn. Extremis fabriceert namelijk zogeheten ‘tools for togetherness’, meubels die het nog makkelijker en leuker maken om meer tijd met elkaar door te brengen. In combinatie met doordacht design, hoogwaardige materialen en een slim productieproces levert dat een collectie op die mensen over de hele wereld aanspreekt en blij maakt!

Extremis Picnik


✓ Perfecte oplossing voor een klein balkon of terras!
✓ Artistieke uitstraling
✓ Keuze uit verschillende kleuren
✓ Gemaakt van aluminium
✓ Afmeting: b. 147 x h. 95 x d. 75 cm.
✓ Designer: Dirk Wynants & Xavier Lust

Vragen over de Picnik van Extremis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Extremis Picnik.
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Dirk Wynants
Garantie 2 jaar
Merk Extremis
Diepte / Lengte 95 cm.
Breedte 147 cm.
Hoogte 75 cm.
Opties Buiten te gebruiken, Stapelbaar
Zithoogte 46.1 cm.
Bijlagen Productinformatie

Picnik - Wit

RAL 9016

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 5.584

Picnik - Zwart

RAL 9005

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 5.584

Picnik - Verdigris

RGB 133 147 142

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 5.584

Picnik - Koperbruin

RAL 8004

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 5.584

Picnik - Kobaltblauw

RAL 5013

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 6.147

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit