Extremis Virus Picknicktafel

By Dirk Wynants

Omschrijving

De Extremis Virus Picknicktafel is ontworpen door Dirk Wynants. Laat je verrassen door het design van deze picknicktafel! De charmante tafel is hét antwoord op de trend van het steeds compacter wonen. Het viel Dirk Wynants namelijk op dat veel liefhebbers in stedelijke gebieden wonen, maar daar nauwelijks buitenruimte hebben. Bovendien worden veel balkons en terrassen niet optimaal gebruikt, wat volgens hem eeuwig zonde is. De Virus Picknicktafel is zijn oplossing om compacte buitenruimtes sfeervol en efficiënt in te delen. Afhankelijk van uw wensen kan de tafel met drie, vier of vijf zitjes geleverd worden. Het tafelblad en de poten zijn gemaakt van verzinkt staal, dat leverbaar is in meerdere prachtige kleuren. Het blad is bovendien voorzien van een opening voor een parasol. Hieronder de afmetingen van de verschillende uitvoeringen.

Afmetingen
- 3-zits: Ø160 x h. 75 cm. (tafelblad Ø80 cm.)
- 4-zits: Ø170 x h. 75 cm. (tafelblad Ø90 cm.)
- 5-zits: Ø180 x h. 75 cm. (tafelblad Ø100 cm.)

De Virus Picknicktafel behoort tot de bijzondere collectie van Extremis. Het Belgische bedrijf werd in 1994 opgericht door Dirk Wynants, de man die tevens verantwoordelijk is voor het merendeel van alle ontwerpen. Zijn creativiteit en drive om meubels te maken die de wereld een stukje beter maken werpt zijn vruchten af, want de meubels van Extremis zijn overal ter wereld te vinden. Dat komt omdat elk meubelstuk wat toevoegt en het leven gemakkelijker maakt. Dit is het resultaat van een ontwerpproces waarbij niet een stijlvol design, maar een stijlvolle oplossing het einddoel is. Naast dat elk meubel van Extremis voorzien is van vernuftige details, focust het merk ook op de functie van de meubels als ‘tools for togetherness’. Kort gezegd betekent dit dat een tafel of lounge set van Extremis het samenzijn met vrienden en familie een stuk leuker en aangenamer maakt! Op deze manier draagt Extremis haar steentje bij aan een betere wereld.

Extremis Virus Picknicktafel


✓ Tafel en zittingen in één
✓ Frame van verzinkt staal
✓ Keuze uit verschillende kleuren
✓ Verkrijgbaar in meerdere formaten
✓ Designer: Dirk Wynants

Vragen over de Virus Picknicktafel van Extremis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Extremis Virus Picknicktafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Will-Jan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Dirk Wynants
Garantie 2 jaar
Merk Extremis
Hoogte 75 cm.
Opties Buiten te gebruiken
Zithoogte 45 cm.

* Verplichte velden

Virus Picknicktafel

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 1.591

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit