Ferm Living Anse Pot

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Anse Pot is een ontwerp van Trine Andersen. De pot, gemaakt van klei, is een combinatie van het heden en het verleden. De ruwe textuur en soepele cilindrische vorm geven de pot een eigentijdse look met een knipoog naar vroeger. De grote handvaten doen denken aan een traditioneel aardewerk en zijn bovendien erg praktisch! Gebruik de pot als bloempot of puur als decoratie, voor beide functies is het design zeer geschikt.

De Anse Pot is 33 centimeter breed, 21 centimeter diep en 17 centimeter hoog. Het design is vervaardigd uit speciale, rustieke klei en het eindresultaat is een mooie pot van ongeglazuurd porselein. Door het gebruik van dit natuurlijke materiaal kunnen er vlekken en variaties in de pot ontstaan. Daarnaast kan de vorm van de handvaten iets afwijken vanwege het handgemaakte proces.

Ferm Living Anse Pot


✓ Materiaal: ongeglazuurd porselein
✓ Eigentijds design met traditionele knipoog
✓ Designer: Trine Andersen

Vragen over de Anse Pot van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Anse Pot.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5704723256502
Productnr. 110150315
Materiaal Porselein
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 21 cm.
Breedte 33 cm.
Hoogte 17 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Anse Pot

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 119
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit