Ferm Living Anse Vaas

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Anse Vaas is een ontwerp van Trine Andersen. De vaas, gemaakt van klei, is een combinatie van het heden en het verleden. De ruwe textuur en soepele conische vorm geven de pot een eigentijdse look met een knipoog naar vroeger. De grote handvaten doen denken aan een traditioneel aardewerk en zijn bovendien erg praktisch! Zet een mooie bos bloemen in de vaas of gebruik het design puur als decoratie, voor beide functies is de Anse Vaas zeer geschikt.

De vaas is 26 centimeter breed, 14 centimeter diep en 34 centimeter hoog. Het design is vervaardigd uit speciale, rustieke klei en het eindresultaat is een mooie vaas van ongeglazuurd porselein. Door het gebruik van dit natuurlijke materiaal kunnen er vlekken en variaties in de vaas ontstaan. Daarnaast kan de vorm van de handvaten iets afwijken vanwege het handgemaakte proces.

Ferm Living Anse Vaas


✓ Materiaal: ongeglazuurd porselein
✓ Afmeting: b. 26 x d. 14 x h. 34 cm.
✓ Eigentijds design met traditionele knipoog

Vragen over de Anse Vaas van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Anse Vaas.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5704723256519
Productnr. 110151402
Materiaal Porselein
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 14 cm.
Breedte 26 cm.
Hoogte 34 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Anse Vaas

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 119
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit