Ferm Living Around Kaarshouder

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Around Kaarshouder is een ontwerp van Trine Andersen. Een moderne interpretatie van de klassieke kandelaar. Around is gemaakt van twee losse onderdelen van gekleurd steen en één deel van messing. Deze combinatie van materialen zorgt voor een opwindend geheel. Extra leuk is om bij speciale gelegenheden zoals feesten of gewoon gezellige samenkomsten, de ronde schalen te vullen met fleurige bloemen, decoratieve bladeren of leuke kralen. Zo creëert u op een simpele manier een nog opvallendere kandelaar.
De afmetingen van de kandelaar bedragen 4 centimeter in breedte, 5.4 centimeter in hoogte en 23 centimeter in lengte. De kandelaar is verkrijgbaar in twee bijzonder mooie uitvoeringen.

Let op: zorg ervoor dat de vlam van de kaars gedoofd is, alvorens deze bij het messing gedeelte is aangekomen. Wanneer messing verwarmt wordt, kan dit namelijk verkleuringen achterlaten.

De Around Kaarshouder maakt deel uit van de zeer veelzijdige collectie van Ferm Living. Trine Andersen is grondvester en tevens hoofddesigner van interieur merk Ferm Living. In 2005 begonnen met enkel een collectie designbehang, inmiddels uitgegroeid tot één van ’s werelds grootste merken binnen de wereld van design. Andersen haar voorkeur voor traditioneel Scandinavisch design gecombineerd met strakke grafische patronen, relatieve eenvoud en functionaliteit vormt de rode draad door de gehele collectie.

Ferm Living Around Kaarshouder


✓ Bestaande uit drie afneembare onderdelen
✓Verkrijgbaar in twee mooie kleuren
✓ Onderhoud: afnemen met een vochtige doek. Polijsten van het messing indien nodig.
✓ Materiaal: ongeglazuurd massief geverfd steen, messing
✓ Afmetingen: b. 4 x h. 5.4 x l. 23 cm.
✓ Designer: Trine Andersen, in samenwering met Hanna Dis Whitehead

Vragen over de Around Kaarshouder van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Around Kaarshouder.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Steen
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 23 cm.
Hoogte 5.4 cm.
Breedte 4 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Around Kaarshouder

Charcoal

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 79

Around Kaarshouder

Roest

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 79

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit