Ferm Living Arum

Ben je op zoek naar een stijlvolle en elegante lamp? Dan zou een Arum lamp van Ferm Living een perfecte keuze kunnen zijn. De lampen uit de Arum collectie hebben hun organische vorm te danken aan de gelijknamige plant die wij kennen als de Aronskelk. Kenmerkend voor de Aronskelk zijn de golvende bladeren die duidelijk zijn terug te zien in de lampenkap van de Arum Lampen. Met zijn organische vormen en eenvoudige design past deze lamp in elk interieur. De lampenkap is kantelbaar, wat zorgt voor het optimale licht in de juiste richting.

4 items

4 items

Ferm Living Arum Wandlamp

De Arum Wandlamp is een charmant design dat met zijn organische vorm als een kunstobject aan de wand hangt. De binnenkant van de lampenkap is gecoat in mat gebroken wit, wat zorgt voor een zacht en gelijkmatig verdeeld licht. De Arum wandlamp is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen.

Ferm Living Arum vloerlamp en tafellamp

Naast een prachtige wandlamp heeft Ferm Living ook een Arum Tafellamp en Arum Vloerlamp uitgebracht. Om de vloer- en tafellamp in evenwicht te houden, hebben beide lampen een staander van marmer of travertijn. Dit geeft de lampen niet alleen balans, maar ook een charmante look. De zwarte lamp heeft een zwarte marmeren voet met witte aders en de cashmere kleurige lamp heeft een travertijn stenen voet. De combinatie van het matte metaal en de glanzende natuurstenen zorgen voor een bijzonder contrast.

Arum lampen voor ieder interieur

Het simplistische en organische ontwerp van de Arum lampen past in elk soort interieur. Van klassiek tot modern, de Arum zal overal zijn weg vinden. Voor elke kamer in de woning is er een Arum Lamp. Waar de Arum Vloerlamp bijvoorbeeld een krachtige combinatie vormt met een comfortabele loungestoel, voor het lezen van een goed boek, is de Arum Wandlamp ideaal als nachtlamp in de slaapkamer. De gebroken witte binnenzijde van de lampenkap zorgt voor zacht en diffuus licht dat als rustgevend ervaren zal worden. Tot slot zal de Arum Tafellamp goed tot zijn recht komen op het bureau in de werkkamer of als decoratieve lamp op het dressoir.

Ferm Living Arum bij MisterDesign

Naast een webshop met een groot assortiment van Ferm Living, heeft MisterDesign ook twee fysieke winkels met ruim 2000m2 aan design, gevestigd in de mooie binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Hier vind je een selectie van design meubelen, verlichting én accessoires van de mooiste merken en word je met plezier van professioneel advies voorzien door onze interieurspecialisten.