Ferm Living Bridge Kledingrek

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Bridge Kledingrek van Trine Andersen biedt een praktische oplossing voor de opslag van kleding. Het design ontleent zijn uiterlijk aan houten, architectonische constructies dat terug te zien is aan het strakke silhouet. Naast zijn functionaliteit weet het rek met zijn vakkundige details indruk te maken. Dit maakt het ontwerp een stijlvolle oplossing voor het ophangen van kleding, hoeden, paraplu’s, jassen en meer. Zo draagt het kledingrek bij aan een opgeruimde omgeving. Kies voor het eenvoudige design met één rails of maak een statement in de hal of slaapkamer en ga voor de uitvoering met meerdere rails en haken.

Het Bridge Kledingrek is vervaardigd uit FSC-gecertificeerd eikenfineer met een geoliede afwerking. De variant met één rails heeft een lengte van 105 centimeter, een breedte van 40 centimeter en een hoogte van 150 centimeter, terwijl de andere uitvoering beschikt over een lengte van 69 centimeter, een breedte van 40 centimeter en een hoogte van 183 centimeter.

Ferm Living Bridge Kledingrek


✓ Praktische oplossing voor kledingopslag
✓ Strak silhouet
✓ Vakkundige details
✓ Creëert een opgeruimde omgeving

Vragen over het Bridge Kledingrek van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Bridge Kledingrek.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Bridge Kledingrek

l. 105 x b. 40 x h. 150 cm.

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 299

Bridge Kledingrek

l. 69 x b. 40 x h. 183 cm.

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 405

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit