Ferm Living Colour Block Beddensprei

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Colour Block Beddensprei is een ontwerp van Trine Andersen. Dit lekker kleurrijke en grafische design zorgt met zijn heerlijke zachte touch voor een lekker knusse sfeer. De beddensprei wordt vervaardigd uit 100% katoen en is superzacht! Het dubbel-geweven textiel zorgt er bovendien voor dat de sprei twee verschillende zijden heeft, waardoor uw bed er geen twee dagen hetzelfde uit hoeft te zien. De afmeting van de sprei bedraagt 240 centimeter in breedte en 250 centimeter in lengte.

De Colour Block Beddensprei maakt deel uit van de zeer uitgebreide collectie van het Deense Ferm Living. De gehele collectie van Ferm Living wordt gekenmerkt door de passie van niemand minder dan de oprichtster van dit designlabel Trine Andersen. Andersen begon in 2005 met een eigen collectie designbehang en heeft hier een onmogelijk succes van gemaakt. Inmiddels is Ferm over de hele wereld een bekende naam en kennen zij een ongelooflijke populariteit.

Ferm Living Colour Block Beddensprei


✓ Diversiteit aan uitvoeringen
✓ Materiaal: 100% katoen
✓ Onderhoud: wassen op 30°C, fijne was
✓ Afmetingen: b. 240 x l. 250 cm.
✓ Designer: Trine Andersen

Vragen over de Colour Block Beddensprei van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Colour Block Beddensprei.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 250 cm.
Breedte 240 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit