Ferm Living Counter Loper

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Counter Loper is een ontwerp van Trine Andersen. De loper wordt gekenmerkt door de geometrische vormen die elkaar overlappen. Ook de aardse kleurtinten vloeien moeiteloos in elkaar over waardoor verschillende kleurvakken ontstaan. De loper weet zich te onderscheiden dankzij de inkepingen in de hoeken die diagonaal tegenover elkaar staan. Langs de rand is het kleed voorzien van decoratieve franjes welke het kleed karakter geven. Gun uzelf en uw gasten een warm welkom en leg de Counter Loper in de hal of zorg voor een zachte ondergrond wanneer u uit bed stapt na een heerlijke nachtrust.

De Counter Loper is met de hand geweven en is vervaardigd uit wol met asymmetrische chambray-franjes. Deze franjes laten het neutraal gekleurde kleed toch levendig ogen. Het gebruik van aardse tinten maakt dat het vloerkleed in ieder interieur tot zijn recht komt.

Ferm Living Counter Loper


✓ Asymmetrisch ontwerp
✓ Aardse kleurtinten
✓ Karakteristieke inkepingen
✓ Voorzien van decoratieve franjes

Vragen over de Counter Loper van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Counter Loper.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Wol
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 200 cm.
Breedte 80 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Counter Loper

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 175

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit