Ferm Living Desert Kussen Vierkant

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Desert Kussen Vierkant is een ontwerp van Trine Andersen. Dit mooie kussen is speciaal ontworpen om extra comfort toe te voegen aan de Desert Stoel. Het design heeft de uitstraling en textuur van wol, maar niets is minder waar! Het kussen is namelijk volledig gemaakt van gerecyclede plastic flessen. In één kussen zijn maar liefst 28 flessen van 1 liter verwerkt. De flessen worden samengedrukt tot minuscule compacte chips. Vervolgens worden de chips verwerkt in een machine, met als resultaat een gesponnen draad van een duurzaam materiaal. Het PET-garen dat uit de machine komt wordt vervolgens met de hand geweven waardoor een comfortabel materiaal ontstaat dat aanvoelt als textiel. Het kussen is dankzij dit materiaal makkelijk schoon te maken en daarnaast ook geschikt om buiten te gebruiken.

Het design past perfect op de zitting van de Desert Stoel maar zal zeker niet misstaan op een andere stoel, bank of de Desert Fauteuil. Het kussen is uitgevoerd in de kleur sand. Ferm Living raadt aan het kussen te reinigen met een fijn wasprogramma op 30 graden Celsius.

Ferm Living Desert Kussen Vierkant


✓ Uitstraling van een wollen kussen
✓ Gemaakt van gerecyclede plastic flessen
✓ Speciaal ontworpen voor de Desert Stoel
✓ Handgeweven

Vragen over het Desert Kussen Vierkant van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Desert Kussen Vierkant.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5704723271932
Productnr. 1104264227
Materiaal Kunststof
Designer Trine Andersen
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 38 cm.
Breedte 38 cm.
Hoogte 4 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Desert Kussen Vierkant

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 39

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit