Ferm Living Desert Kussen

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Desert Kussen is een ontwerp van Trine Andersen. Het kussen heeft de uitstraling en textuur van wol, maar niets is minder waar! Het als textiel ogende materiaal is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Het comfort van het materiaal is echter wel gelijk aan dat van textiel. In ieder kussen zijn maar liefst 48 flessen verwerkt, die samengedrukt worden tot minuscule compacte chips. Vervolgens worden de chips verwerkt in een machine, met als resultaat een gesponnen draad van een duurzaam materiaal. Het PET-garen dat uit de machine komt wordt vervolgens met de hand geweven waardoor een comfortabel materiaal ontstaat dat aanvoelt als textiel. Door dit materiaalgebruik is het Desert Kussen makkelijk schoon te maken en zeer geschikt om buiten te gebruiken.

Dit langwerpige kussen past perfect in de rugleuning van de Desert Lounge Chair, maar eigenlijk misstaat dit kussen op geen enkele stoel of bank. Er zijn vier kleuren waarin dit kussen verkrijgbaar is, namelijk off-white, olive, sugar kelp en sand. Het kussen heeft een hoogte van 28 centimeter en een breedte van 53 centimeter. Ferm Living raadt aan het kussen te reinigen met een fijn wasprogramma op 30 graden Celsius.

Ferm Living Desert Kussen


✓ Uitstraling van een wollen kussen
✓ Gerecycled materiaal
✓ Past perfect in de Desert Lounge Chair
✓ Handgeweven

Vragen over het Desert Kussen van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Desert Kussen.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Trine Andersen
Jaartal 2021
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Breedte 53 cm
Hoogte 28 cm
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Desert Kussen

Off-White

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 55

Desert Kussen

Olive

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 55

Desert Kussen

Sand

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 55

Desert Kussen

Sugar Kelp

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 55
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit