Ferm Living Dot Tufted Poef

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Dot Tufted Poef is een ontwerp van Trine Andersen. De vrolijke poef is een speelse toevoeging aan elke ruimte, bijvoorbeeld als extra speeloppervlak of als extra zitplek voor onverwachte gasten. De basis van de poef bestaat uit duurzaam katoen en is versierd met verschillende polka dots, die met behulp van een ponsnaald zijn ontstaan door het garen door de stof heen te trekken en een stapel lussen te creëren. Een leuk detail van deze poef: het garen wat voor de polka dots wordt gebruikt, bestaat uit gerecyclede plastic flessen. Speels, duurzaam én leuk in uw interieur!

Dit design heeft een diameter van 39 centimeter en een hoogte van 48 centimeter, en heeft een synthetische vulling. U heeft de keuze uit de neutrale kleur 'Sand/Black' en de warme kleur 'Sugar Kelp'. Behalve de poef kent de Dots tufted serie ook een bijpassend kussen, deze kunt u onderaan vinden bij ‘Productfamilie’.

Ferm Living Dot Tufted Poef


✓ Duurzaam design
✓ In twee kleuren
✓ 100% organisch katoen, synthetische vulling
✓ Afmeting: Ø39 x h. 48 cm.
✓ Ook verkrijgbaar als kussen

Vragen over de Dot Tufted Poef van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Dot Tufted Poef.

Om de zomer te vieren, krijgt u bij aankoop vanaf €250 tijdelijk een van onze Summer Gifts cadeau. U ontvangt bij besteding tussen €250 en €500 een Bau Pot van Ferm Living en vanaf €500 deze PC Portable Lamp van HAY.

Lees meer over de actie
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Hoogte 48 cm.
Diameter 39 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Dot Tufted Poef

Sand/Black

Levertijd: Vanaf juli
€ 105

Dot Tufted Poef

Sugar Kelp

Levertijd: Vanaf juli
€ 105

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit