Ferm Living Faye Kruk

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Faye Kruk is een ontwerp van Trine Andersen. De naam van de kruk is afgeleid van het woord fee dat verwijst naar zijn compacte formaat en het vleugelachtige onderstel. De rondvormige zitting wordt namelijk gedragen door een organisch onderstel, bestaande uit drie poten die gekenmerkt worden door hun golvende lijnen. Met zijn vintage look weet de Faye Kruk de ruimte te verrijken met een gevoel van warmte. De kruk is niet alleen in te zetten als zitgelegenheid, maar ook als standaard voor uw favoriete plantenpotten of andere woonaccessoires.

De Faye Kruk is geheel gemaakt van FSC-gecertificeerd, massief mangohout en is afgewerkt met een donkerkleurige beits. Het ontwerp heeft een totale diameter van 31 centimeter met een hoogte van 30 centimeter. De zitting beschikt over een diameter van 28,6 centimeter.

Ferm Living Faye Kruk


✓ Compact design
✓ Organisch, driepotig onderstel
✓ Golvende lijnen
✓ Vintage look

Vragen over de Faye Kruk van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Faye Kruk.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Hoogte 30 cm.
Diameter 31 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Faye Kruk

Levertijd: 1 - 3 weken

Normale prijs: € 219

Special Price € 197,10

Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit