Ferm Living Feve Wandkast

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Feve Wandkast is een ontwerp van Trine Andersen en biedt de perfecte en bovendien compacte opbergmogelijkheid in iedere woning. De organische wandkast heeft zijn naam te danken aan de vorm van het tafelblad. Fève is het Franse woord voor boon, waar het elegante silhouet van de deur aan doet denken. Deze royale deur lijkt aan de muur te zweven. De wandkast bestaat uit vijf opbergplanken waarop kleine spullen kunnen worden opgeborgen.

De Feve Wandkast is vervaardigd uit FSC-gecertificeerd walnoothout en is afgewerkt met een transparante olie. De wandkast kan op twee manieren gemonteerd worden: met de deuropening naar links of naar rechts. De planken zijn modulair en kunnen naar eigen wens ingedeeld en verwijderd worden. De breedte van de wandkast bedraagt 45 centimeter en heeft een diepte van 23 centimeter en een hoogte van 117 centimeter.

Ferm Living Feve Wandkast


✓ Organische vormgeving
✓ Elegant silhouet
✓ Dankt zijn naam aan Franse woord voor boon
✓ Perfecte opbergmogelijkheid

Vragen over de Feve Wandkast van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Feve Wandkast.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 23 cm.
Breedte 45 cm.
Hoogte 117 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Feve Wandkast

Walnoot

Levertijd: Vandaag besteld, eind juni in huis
€ 1.085
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit