Ferm Living Forest Schaal (op=op)

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Forest Schaal is een ontwerp van Trine Andersen. Deze elegante schaaltjes vormen luxueuze toevoeging op de eettafel, u kunt ze vullen met decoratie in allerlei vormen. De liefde van Ferm Living voor de natuur en haar vormen uit zich zichtbaar in dit design, welke is geïnspireerd op de vorm van een noot. Tip: ga deze kerst voor een messing look en combineer verschillende messing tafelaccessoires van Ferm Living!

Dit ontwerp is verkrijgbaar in messing. U kunt de Forest Schaal bestellen in Large ( b. 24 x h. 2,8 x d. 17,7 centimeter ). Doordat de schalen van natuurlijk messing zijn gemaakt zullen deze na verloop van tijd patineren, dit houdt in dat er een natuurlijke aanslag op het oppervlak van het messing vormt. Deze patinalaag doet het messing ouder lijken en kan variëren van groen tot donkerbruin.

Let op! De Forest schaal dient als decoratie en is niet geschikt voor de vaatwasser, neem de schaal af met een droge doek.

Ferm Living Forest Schaal


✓ Nootvormig design
✓ Luxe schaal

Vragen over de Forest Schaal van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Forest Schaal.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Trine Andersen
Jaartal 2019
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 15,3 / 17,7 cm.
Breedte 16,2 / 24 cm.
Hoogte 3,3 / 2,8 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Forest Schaal (op=op)

Messing - Large

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 65

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit