Ferm Living Fountain Schaal

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Fountain Schaal is een ontwerp van Trine Andersen. Deze verhoogde schaal is geïnspireerd op de klassieke vormen van fonteinen. Door de geplooide vormgeving lijkt er water soepel langs het keramiek af te lopen. Dankzij de verhoogde voet krijgt de schaal een sculpturale uitstraling en vormt hij een eyecatcher op iedere eettafel. De schaal kan gebruikt worden zonder iets erin, met een mooi klein boeket of zelfs als chique fruitschaal, net wat u wilt.

Het design is geheel gemaakt van steengoed met, aan de binnenkant, een hoogglans glazuur. Steengoed is een keramisch materiaal dat erg sterk is. Het is gemaakt van een kleisoort die bij hoge temperatuur wordt gebakken. De buitenkant is onafgewerkt gelaten waardoor het een matte uitstraling heeft. Dit zorgt voor een subtiel contrast waardoor het design nog specialer is. Maak de schaal schoon met een vochtige doek.

Ferm Living Fountain Schaal


✓ Materiaal: keramiek
✓ Matte buitenkant, glanzende binnenkant
✓ Geïnspireerd op klassieke fonteinen
✓ Sculpturale uitstraling

Vragen over de Fountain Schaal van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Fountain Schaal.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
EAN Code 5704723276326
Productnr. 1104264666
Materiaal Keramiek
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 33 cm.
Breedte 37 cm.
Hoogte 25 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Fountain Schaal

Levertijd: 10 - 15 weken
€ 199

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit