Ferm Living Fruiticana Leopard Fish Rammelaar

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Fruiticana Leopard Fish Rammelaar is een ontwerp van Trine Andersen. Dit exotisch vormgegeven stukje design is zowel leuk voor u als voor uw kleine koter. Door de bel binnen in het ontwerp is dit een leuk stukje speelgoed voor uw baby of peuter. Het exotische design geeft bovendien een heerlijk ontspannen sfeer die normaal alleen te vinden is in verre oorden. Het speelgoed wordt gebreid van 100% biologisch katoen van een bijzonder zachte kwaliteit. Naast deze leuke Leopard Fish rammelaar is tevens de Banana rammelaar verkrijgbaar binnen de Fruiticana-collectie. Daarnaast bevat de collectie prachtig bijpassend Fruiticana behang en diverse leuke kussentjes: stripy fish, leopard fish, tiger fish, banana leaf, shell, strawberry, watermelon, pear, pineapple en coral. De afmetingen van de Leopard Fish rammelaar zijn 11 centimeter in breedte en 21 centimeter in lengte. Het speelgoed is voorzien van een CE-keurmerk.

De Fruiticana Leopard Fish Rammelaar is onderdeel van de uitheemse Fruiticana-serie van Ferm Living. Ferm Living is een Deens designmerk, opgericht in het jaar 2005. Trine Andersen – oprichtster en hoofddesigner van Ferm – begon in dit jaar een designstudio waaruit Ferm Living al snel geboren werd. Inmiddels is Ferm een bijzonder populair designmerk met bekendheid over de gehele wereld. De veelzijdige collectie is geliefd onder een breed publiek. Traditie wordt afgewisseld en gecombineerd met modernisme.

Ferm Living Fruiticana Leopard Fish Rammelaar


✓ Levendig design
✓ Onderdeel van de uitgebreide Fruiticana-collectie
✓ Verkrijgbaar in een andere exotische uitvoering
✓ Onderhoud: afnemen met een vochtige doek
✓ Materiaal: 100% biologisch katoen
✓ Vulling: polyester
✓ In het bezit van een CE-keurmerk
✓ Afmetingen: b. 11 x l. 21 cm.
✓ Designer: Trine Andersen

Vragen over de Fruiticana Leopard Fish Rammelaar van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Fruiticana Leopard Fish Rammelaar.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5704723015543
Productnr. 8380
Materiaal Stof
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 21 cm.
Breedte 11 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Fruiticana Leopard Fish Rammelaar

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 35

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit