Ferm Living Fruiticana Pear Kussen

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Fruiticana Pear Kussen is een ontwerp van Trine Andersen. Is het een kussentje of toch speelgoed? Eén antwoord: beide! Deze exotisch vormgegeven designitems geven u het gevoel van een heerlijk ontspannen oord ergens ver hier vandaan. Wit zand, zon, een windje en het geluid van de oceaan op de achtergrond. Dat is de sfeer die de Fruiticana-serie u probeert te laten beleven. Totale ontspanning. De kussens worden gemaakt uit 100% biologisch katoen van zachte kwaliteit. Naast dit leuke Pear kussen zijn binnen de Fruiticana kussen-serie diverse andere uitvoeringen verkrijgbaar: stripy fish, leopard fish, tiger fish, banana leaf, shell, strawberry, watermelon, pineapple en coral. Andere designitems uit de Fruiticana-collectie omvatten een rammelaar in twee uitvoeringen en prachtig Fruiticana behang. De afmetingen van het Pear kussen zijn 25 centimeter in breedte en 46 centimeter in lengte. Het kussen is voorzien van een CE-keurmerk.

Het Fruiticana Pear Kussen is onderdeel van de uitheemse Fruiticana-serie van Ferm Living. Modern en traditioneel vullen elkaar aan en wisselen elkaar af binnen de collectie van Ferm. Trine Andersen is de oprichtster van dit interieurmerk en is tevens de hoofddesigner. Sinds de oprichting in 2005 is dit geliefde designlabel gevestigd in de Deense stad København en weten zij vanuit hier de wereld te bereiken. Inmiddels heeft Ferm een veelzijdige collectie weten op te bouwen die populair is onder een breed publiek.

Ferm Living Fruiticana Pear Kussen


✓ Levendig design
✓ Onderdeel van de uitgebreide Fruiticana-collectie
✓ Verkrijgbaar in diverse andere exotische uitvoeringen
✓ Onderhoud: afnemen met een vochtige doek
✓ Materiaal: 100% biologisch katoen
✓ Vulling: polyester
✓ In het bezit van een CE-keurmerk
✓ Afmetingen: b. 25 x l. 46 cm.
✓ Designer: Trine Andersen

Vragen over het Fruiticana Pear Kussen van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Fruiticana Pear Kussen.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5704723015413
Productnr. 8377
Materiaal Stof
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 46 cm.
Breedte 25 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Fruiticana Pear Kussen

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 39

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit