Ferm Living Fruiticana Pineapple Plaid

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Fruiticana Pineapple Plaid is een ontwerp van Trine Andersen. Deze leuke en bovenal warme deken maakt onderdeel uit van de exotische Fruiticana-collectie. Tijdens de meest donkere dagen van het jaar zal uw kleine spruit er lekker warm bijzitten met dit prachtige exemplaar uit de collectie van Ferm. Naast dit leuke design met zijn sappige ananas zijn er tevens verschillende andere uitvoeringen verkrijgbaar: pear, stripy fish en strawberry. Vervaardigd uit 100% katoen houden deze dekens u en uw kleintje heerlijk warm. Bovendien bieden ze u de mogelijkheid even weg te dromen naar een meer tropische plaats, waar u heerlijk kunt ontspannen met uw voeten in het zand en het geluid van de oceaan op de achtergrond. De afmetingen van de deken bedragen 80 centimeter in breedte en 100 centimeter in lengte. Andere designitems uit de Fruiticana collectie omvatten diverse (gebreide) kussens, behang en een rammelaar in verschillende uitvoeringen.

Het Fruiticana Pineapple Plaid is onderdeel van de grappige en eveneens stijlvolle Fruiticana-serie van Ferm Living. Ferm Living is vanaf de start in 2005 een zeer succesvolle onderneming met designer Trine Anderson aan het roer. Als oprichtster en hoofddesigner van dit interieurmerk is haar invloed duidelijk herkenbaar. Haar voorkeur voor een mix van relatieve eenvoud, functionaliteit en duurzaamheid is terug te vinden in ieder ontwerp. De collectie wordt tevens gesierd door de combinatie van traditioneel Scandinavische gebruiken en moderne grafische patronen en vormen.

Ferm Living Fruiticana Pineapple Plaid


✓ Levendig design
✓ Onderdeel van de uitgebreide Fruiticana-collectie
✓ Verkrijgbaar in andere exotische uitvoeringen
✓ Onderhoud: 30°, fijne was
✓ Materiaal: 100% katoen
✓ Afmetingen: b. 80 x l. 100 cm.
✓ Designer: Trine Andersen

Vragen over het Fruiticana Pineapple Plaid van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Fruiticana Pineapple Plaid.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5704723018315
Productnr. 9055
Materiaal Stof
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 100 cm.
Breedte 80 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Fruiticana Pineapple Plaid

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 75

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit