Ferm Living Fruiticana Shell Kussen

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Fruiticana Shell Kussen is een ontwerp van Trine Andersen. Deze leuke exotische kussentjes laten je in de waan dat je heerlijk aan het vertoeven bent op één van de meest prachtige witte zandstranden. Drankje in de hand, voetjes in het zand, het geluid van de oceaan op de achtergrond en deze leuke kussentjes voor het perfecte gevoel.. Naast kussen kunnen deze leuke designitems ook prima dienstdoen als schattig speelgoed voor uw kleintje. De gebreide kussens worden gemaakt uit 100% biologisch en bovendien lekker zacht katoen. Naast dit leuke Shell kussen zijn binnen de Fruiticana kussen-serie diverse andere uitvoeringen verkrijgbaar: stripy fish, leopard fish, tiger fish, banana leaf, strawberry, watermelon, pear, pineapple en coral. Andere designitems uit de Fruiticana-collectie omvatten een rammelaar in twee uitvoeringen en prachtig Fruiticana behang. De afmetingen van het Shell kussen zijn 23 centimeter in breedte en 43 centimeter in lengte. Het kussen is voorzien van een CE-keurmerk.

Het Fruiticana Shell Kussen is onderdeel van de uitheemse Fruiticana-serie van Ferm Living. Trine Andersen is de oprichtster én hoofddesigner van Ferm Living. Zij vormt dan ook zowel de basis als de drijvende kracht achter dit succesvolle interieurmerk. Haar voorliefde voor traditioneel in combinatie met modern is herkenbaar door de gehele collectie. Mid twintig eeuwse charme, als eerbetoon aan het Scandinavische erfgoed, en grafische vormen en patronen houden elkaar perfect in evenwicht.

Ferm Living Fruiticana Shell Kussen


✓ Levendig design
✓ Onderdeel van de uitgebreide Fruiticana-collectie
✓ Verkrijgbaar in diverse andere exotische uitvoeringen
✓ Onderhoud: afnemen met een vochtige doek
✓ Materiaal: 100% biologisch katoen
✓ Vulling: polyester
✓ In het bezit van een CE-keurmerk
✓ Afmetingen: b. 23 x l. 43 cm.
✓ Designer: Trine Andersen

Vragen over het Fruiticana Shell Kussen van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Fruiticana Shell Kussen.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5704723016496
Productnr. 8374
Materiaal Stof
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 43 cm.
Breedte 23 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Fruiticana Shell Kussen

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 45

Klantbeoordelingen

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit