Ferm Living Fruiticana Strawberry Plaid

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Fruiticana Strawberry Plaid is een ontwerp van Trine Andersen. Stel uzelf voor, ontspannen in de schaduw van de bladeren van een palmboom, op de achtergrond de geluiden van de oceaan, een windje door je haar en uw voeten in het zand.. De Fruiticana-collectie laat u wegdromen naar een tropisch oord. Naast dit exotische exemplaar uit de serie is de deken tevens verkrijgbaar in verschillende andere uitvoeringen: pear, pineapple en stripy fish. De dekens worden gemaakt van 100% katoen en hebben een afmeting van 80 centimeter in breedte en 100 centimeter in lengte. Andere designitems uit de Fruiticana collectie omvatten diverse (gebreide) kussens, behang en een rammelaar in verschillende uitvoeringen.

Het Fruiticana Strawberry Plaid is onderdeel van de grappige en eveneens stijlvolle Fruiticana-serie van Ferm Living. Ferm Living is een designlabel dat in het jaar 2005 opgericht is door de Deense grafische ontwerpster Trine Andersen. Aanleiding hiervoor was het gegeven dat Andersen hét designbehang dat voldeed aan haar wensen niet kon vinden. Er zat destijds niets anders op dan zelf een collectie designbehang te ontwerpen. Dat bleek het begin te zijn van Ferm Living. Andersen is naast oprichtster tevens hoofddesigner van dit – inmiddels – populaire interieurmerk. Als belangrijkste inspiratiebron neemt zij de mix tussen moderne vormen en patronen en meer traditioneel Scandinavisch design. Resultaat is een herkenbare collectie die onder een breed publiek bijzonder geliefd is. Neem snel een kijkje en laat u verwonderen!

Ferm Living Fruiticana Strawberry Plaid


✓ Levendig design
✓ Onderdeel van de uitgebreide Fruiticana-collectie
✓ Verkrijgbaar in andere exotische uitvoeringen
✓ Onderhoud: 30°, fijne was
✓ Materiaal: 100% katoen
✓ Afmetingen: b. 80 x l. 100 cm.
✓ Designer: Trine Andersen

Vragen over het Fruiticana Strawberry Plaid van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Fruiticana Strawberry Plaid.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
EAN Code 5704723018346
Productnr. 9058
Materiaal Stof
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 100 cm.
Breedte 80 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Fruiticana Strawberry Plaid

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 75

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit