Ferm Living Fruiticana Tiger Fish Kussen

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Fruiticana Tiger Fish Kussen is een ontwerp van Trine Andersen. Voetjes in het zand, het geluid van de oceaan op de achtergrond en deze leuke, exotische kussentjes om je heen.. dat is pas ontspannen! De sappige vruchten, vrolijke visjes en kleurrijke boten geven je het gevoel dat je vertoeft op een heerlijk wit strand in één van de meest relaxte oorden op deze mooie planeet. De designitems uit de Fruiticana-serie zijn geschikt als kussen maar zeker ook als schattig en pluizig speelgoed voor je kleine koter. De gebreide kussens worden gemaakt van het zachtste katoen dat bovendien 100% biologisch is. Naast dit leuke Tiger Fish kussen zijn binnen de Fruiticana kussen-serie diverse andere uitvoeringen verkrijgbaar: stripy fish, leopard fish, banana leaf, shell, strawberry, watermelon, pear, pineapple en coral. Andere designitems uit de Fruiticana-collectie omvatten een rammelaar in twee uitvoeringen en prachtig Fruiticana behang. De afmetingen van het Tiger Fish kussen zijn 27 centimeter in breedte en 27 centimeter in lengte. Het kussen is voorzien van een CE-keurmerk.

Het Fruiticana Tiger Fish Kussen is onderdeel van de uitheemse Fruiticana-serie van Ferm Living. Ferm Living is een Deens designlabel dat gevestigd is in de prachtige stad København. In 2005 klein begonnen maar tegenwoordig één van de grootste spelers in de wereld van design. Trine Andersen is als oprichtster en hoofddesigner van haar eigen designlabel zowel de basis als de drijvende kracht achter dit mooie interieurmerk. Haar passie voor mid twintig eeuwse charme, een eerbetoon naar het Scandinavische erfgoed van Ferm, in combinatie met prachtige en moderne grafische patronen laat de collectie van Ferm stralen. Een balans, perfect in evenwicht.

Ferm Living Fruiticana Tiger Fish Kussen


✓ Levendig design
✓ Onderdeel van de uitgebreide Fruiticana-collectie
✓ Verkrijgbaar in diverse andere exotische uitvoeringen
✓ Onderhoud: afnemen met een vochtige doek
✓ Materiaal: 100% biologisch katoen
✓ Vulling: polyester
✓ In het bezit van een CE-keurmerk
✓ Afmetingen: b. 27 x l. 27 cm.
✓ Designer: Trine Andersen

Vragen over het Fruiticana Tiger Fish Kussen van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Fruiticana Tiger Fish Kussen.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5704723015369
Productnr. 8372
Materiaal Stof
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 27 cm.
Breedte 27 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Fruiticana Tiger Fish Kussen

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 39

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit