Ferm Living Handbeschilderde Kerstballen

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Handbeschilderde Kerstballen zijn een ontwerp van Trine Andersen. Op de glazen bollen worden per bal met de hand unieke illustraties geschilderd, deze variëren tussen een dikke kwaststrook, een dunne kwaststrook, dunne lijnen en halve maantjes. Doordat elke kerstbal met de hand wordt beschilderd, heeft iedere kerstbal een eigen karakter en is daardoor uniek in zijn soort. Deze set is leuk om te combineren met sets van een andere kleur, maar ook in een monochrome combinatie hebben de kerstballen een mooie uitstraling.

De kerstballen bestaan uit gebroken wit glas, hebben een diameter van 8 centimeter en een hoogte van 9,8 centimeter. Op het glas zijn illustraties in twee kleuren geschilderd: blauw en groen. De handbeschilderde kerstballen worden geleverd in een set van vier.

Ferm Living Handbeschilderde Kerstballen


✓ Vier unieke designs
✓ Met de hand geschilderd
✓ Blauw of groen
✓ Set van vier kerstballen
✓ Afmeting: Ø 8 x h. 9,8 cm.

Vragen over de Handbeschilderde Kerstballen van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Handbeschilderde Kerstballen.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Trine Andersen
Merk Ferm Living
Hoogte 9,8 cm.
Diameter 8 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Handbeschilderde Kerstballen

Roodbruin

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 19

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit