Ferm Living Hanging Tealight Deco Theelichthouder

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Hanging Tealight Deco Theelichthouder is een ontwerp van Trine Andersen. Donkere winteravonden zijn onlosmakelijk verbonden met gezellige, lichtgevende en sfeerverhogende kaarsen. Verspreiding van licht en warmte tijdens de donkerste dagen van het jaar. Deze theelichthouders kunnen eenvoudig opgehangen worden waar u wenst. Aan de deur, voor het raam of gewoon aan het plafond. De eigentijdse expressie van de ronde vormen zorgt ervoor dat u de theelichthouders het hele jaar kunt gebruiken, op zijn minst als decoratief element.

Deze theelichthouder wordt vervaardigd uit massief messing, afgewerkt met een zwarte poedercoating. De afmetingen bedragen 30 centimeter in breedte, 45 centimeter in hoogte en 4.5 centimeter in diepte.

De Hanging Tealight Deco Theelichthouder maakt deel uit van de zeer veelzijdige collectie van Ferm Living. Ferm Living is een Deens designmerk dat zich één van de grootste spelers binnen de wereld van design mag noemen. Sinds de oprichting in 2005 is het merk gegroeid, is de collectie veelzijdiger geworden en Ferm zelf steeds populairder. Oprichtster én tevens hoofddesigner Trine Andersen weet haar voorkeuren in ieder ontwerp binnen de collectie terug te laten komen. Relatieve eenvoud, functionaliteit, grafische patronen, duurzame materialen, hoogwaardige kwaliteit en een traditioneel Scandinavische uitstraling vormen tezamen de rode draad binnen de collectie.

Ferm Living Hanging Tealight Deco Theelichthouder


✓ Onderhoud: afnemen met een vochtige doek
✓ Afmetingen ronde variant: b. 30 x h. 45 x l. 4.5 cm
✓ Designer: Trine Andersen

Vragen over de Hanging Tealight Deco Theelichthouder van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Hanging Tealight Deco Theelichthouder.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Trine Andersen
Jaartal 2017
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Hanging Tealight Deco (op=op)

Circulair - Zwart

Levertijd: 1 - 3 weken

Normale prijs: € 75

Special Price € 67,50

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit