Ferm Living Harlequin Tufted Kussen

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Harlequin Tufted Kussen is een ontwerp van Trine Andersen. Het Harlequin Tufted Kussen is een felgekleurd ontwerp waarvan het motief bijzonder fraai is vormgegeven. Het ongelijke, geruite patroon geeft het decoratieve kussen een grafisch karakter. Het grafische dessin in combinatie met het gekleurde wol resulteert in een uitgebalanceerd ontwerp dat uw ruimte een artistieke touch geeft. Plaats het zachte kussen op bed wat uitnodigt om heerlijk op te loungen of decoreer uw bank of loungestoel met het artistieke kussen wat een kleurrijk aspect toevoegt aan uw interieur.

De voorkant van het Harlequin Tufted Kussen is gemaakt van 100% handgeweven Nieuw-Zeelands wol terwijl de achterkant vervaardigd is uit 100% katoen. Het kussen is gevuld met veren en dons wat het kussen een zacht ontwerp maakt. Het kussen heeft een lengte van 60 centimeter, een breedte van 40 centimeter en een hoogte van 4 centimeter.

Ferm Living Harlequin Tufted Kussen


✓ Felgekleurd
✓ Fraaie vormgeving
✓ Artistiek karakter
✓ Grafische look

Vragen over het Harlequin Tufted Kussen van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Harlequin Tufted Kussen.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Wol
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 60 cm.
Breedte 40 cm.
Hoogte 4 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Harlequin Tufted Kussen

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 105
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit