Ferm Living Harvest Wandkleed

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Harvest Wandkleed is een ontwerp van Trine Andersen. Breng een organisch en modern element in huis met het juten Harvest Wandkleed. Het subtiele motief en de neutrale kleuren maken dat het wandkleed voor een serene sfeer in iedere ruimte zorgt. De franjes aan de onderkant contrasteren met de simplistische uitdrukking van het wandobject. Bevestig het artistieke wandkleed aan de muur door middel van de houten steel en geef uw interieur een warm, Scandinavisch karakter.

Het moderne Harvest Wandkleed is vervaardigd uit 100% jute en is bevestigd aan een beukenhouten steel. Het wandkleed heeft een lengte 165 centimeter, een breedte van 100 centimeter en een dikte van 1,5 centimeter.

Ferm Living Harvest Wandkleed


✓ Organisch en modern ontwerp
✓ Subtiel motief
✓ Scandinavisch karakter
✓ Bevestigd aan een beukenhouten steel

Vragen over het Harvest Wandkleed van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Harvest Wandkleed.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Jute
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 165 cm.
Breedte 100 cm.
Hoogte 1,5 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Harvest Wandkleed

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 159

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit