Ferm Living Kelim Loper

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Kelim Loper is een ontwerp van Trine Andersen. Op zoek naar een karakteristieke loper voor de voordeur of op een andere plek in uw woning? De kleurige combinaties van de Kelim vloerkleden zijn nu ook te verkrijgen als een mooie loper! De Kelim loper wordt volledig volgens de traditionele kelim weeftechniek met de hand geproduceerd, het is wat stroef qua oppervlak en heeft geen pool. De wol wordt door de scheringdraden geweven en daarna met de hand geverfd, doordat het patroon met de hand wordt geweven verschillen de lopers licht in patroon. Hierdoor is iedere kelim loper uniek!

Het materiaal waarmee het patroon wordt geweven is gemaakt van wol, de scheringdraden zijn gemaakt van katoen. De Kelim Loper heeft een lengte van 180 centimeter en een breedte van 70 centimeter en is verkrijgbaar in de kleurencombinaties ‘Borders’, ‘Earth’, ‘Merge’,'Squares’ en 'Dark Melange'.

Ferm Living Kelim Loper


✓ Volledig met de hand gemaakt
✓ Ieder design is uniek
✓ Verkrijgbaar in vier kleuren
✓ Materiaal: 80% wol, 20% katoen
✓ Afmeting: l. 180 x b. 70 centimeter

Vragen over de Kelim Loper van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Kelim Loper.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Wol
Designer Trine Andersen
Jaartal 2019
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 180 cm.
Breedte 70 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Kelim Loper

Borders

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 135

Kelim Loper

Merge

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 135

Kelim Loper

Squares

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 135

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit