Ferm Living Kona Bed

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Kona Bed is een ontwerp van Trine Andersen. Het bed is geïnspireerd op traditionele Japanse meubilering dat wordt getypeerd door het fenomeen ‘Low Living’. Zodoende is het bed relatief laag en is het voorzien van een minimalistische, strakke vormgeving. Aan de lange zijde is Kona voorzien van een verhoogde rand om heerlijk tegenaan te relaxen. Het meubel is zeer geschikt als logeerbed of daybed.

De planken van het Kona Bed kunnen naar keuze aan de linker of rechter zijde geplaatst worden, het is maar net wat in uw situatie het beste past. Het bed is gemaakt van gelakt eikenfineer met MDP-binnenwerk. Op het bed past een matras van 90 bij 200 centimeter.

Een gelijknamige bijzettafel is speciaal gemaakt voor het Kona Bed. De bijzettafel past precies onder de rand van het bed en heeft eenzelfde esthetiek. Zo zorgt de bijzettafel voor extra gelaagdheid. De Kona Bijzettafel is ook bij MisterDesign verkrijgbaar in twee afmetingen.

Ferm Living Kona Bed


✓ Logeerbed of daybed
✓ Geïnspireerd op Japanse stijl
✓ Voor matrassen van 90 x 200 cm.
✓ Modulair ontwerp

Vragen over het Kona Bed van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over Het Ferm Living Kona Bed.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
EAN Code 5704723257592
Productnr. 110259210
Materiaal Hout
Designer Trine Andersen
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 96.7 cm.
Breedte 206.5 cm.
Hoogte 65 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Kona Bed

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 1.219
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit