Ferm Living Leopard Head Tufted Wand- en Vloerkleed

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Leopard Head Tufted Wand- en Vloerkleed is een ontwerp van Trine Andersen. Dit stoere kleed in de vorm van een vriendelijk jachtluipaardhoofd maakt onderdeel uit van een serie kleden met een dierenthema, die vooral in de kinderkamer leuk staan. Het patroon op dit kleed wordt geaccentueerd door verschillende hoogtes van de polen, wat voor een verrassende tactiele ervaring voor uw kindje zorgt. De kleden zijn stuk voor stuk heerlijk zacht en hebben een hoge aaibaarheidsfactor, en naast hun plekje op de vloer hangen deze ook heel leuk aan de wand!

Dit kleed is met de hand getuft en is gemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse wol, met een achterkant van 100% katoen. Het Leopard Head Tufted vloerkleed is daarnaast ook nog verkrijgbaar in een ijsbeer- en tijgeruitvoering, die gecombineerd een ware safari in de kinderkamer vormen. Het kleed wordt geleverd met montage voor aan de wand.

Ferm Living Leopard Head Tufted Wand- en Vloerkleed


✓ Stoer dierenkleed
✓ Hoge aaibaarheidsfactor
✓ Te gebruiken als wand- en vloerkleed
✓ Gemaakt van Nieuw-Zeelandse wol en katoen
✓ Ook verkrijgbaar als ijsbeer en tijger

Vragen over het Leopard Head Tufted Wand- en Vloerkleed van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Leopard Head Tufted Wand- en Vloerkleed.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5704723260707
Productnr. 1104263104
Materiaal Wol
Designer Trine Andersen
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 57,2 cm.
Breedte 60 cm.
Hoogte 3 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Leopard Head Tufted Wand- en Vloerkleed

Bruin

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 79

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit