Ferm Living Little Architect

De Ferm Living Little Architect serie bestaat uit mooie meubels voor de kinderkamer of speelkamer. De serie is ontworpen door Trine Andersen en speciaal voor kinderen. De tafel, stoel, bank, kruk en bureau zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke en mooie kleuren, perfect passend bij de stijl van de kinderkamer. Ga voor een gehele set in dezelfde kleur of combineer juist alles met elkaar om een leuk kleurenpalet te creëren en de fantasie van uw eigen kind te overtreffen!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Little Architect meubels voor de kleintjes

De kleine meubels uit de little Architect serie zijn gemaakt van essenfineer en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ga voor opvallend rood, mooi donkerblauw of zacht cashmere. Uiteraard is mixen en matchen ook goed mogelijk! De Little Architect meubels zijn eenvoudig te onderhouden door deze na gebruik af te nemen met een vochtige doek. Ondanks de hoogwaardige klasse van de kleine meubels, zijn deze toch goed betaalbaar!

Ferm Living Little Architect bij MisterDesign

Wilt u uw kind graag verblijden met een eigen meubelset van Ferm Living Little Architect? Bestel de gewenste meubels dan eenvoudig online bij MisterDesign. Heeft u nog vragen over deze serie of wenst u graag advies over bijvoorbeeld de inrichting van de kinderkamer? Kom dan gerust langs in onze winkels of neem contact met ons op.