Ferm Living Little Architect Kruk

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Little Architect Kruk is een ontwerp van Trine Andersen. Een tafel, een bureau, een bank, een stoel en nu ook een kruk. Eigentijds design, voorzien van een relatief eenvoudig ontwerp, alleen dan op kinderniveau. Ook deze kruk is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, namelijk: bordeaux, donkergroen, donkerblauw, roze en grijs. Een samenstelling die zich makkelijk laat mixen en matchen. Met het creëren van uw eigen kleurenpalet laat u de fantasie van uw eigen kind tot leven komen. Speelsheid en creativiteit, zowel van de volwassenen als de kinderen, worden op een positieve manier ondersteund door de Little Architect- serie. De kruk wordt vervaardigd uit essenfineer en de afmetingen bedragen 33 centimeter in breedte, 23 centimeter in hoogte en 23 centimeter in diepte.

De Little Architect Kruk is onderdeel van de smaakvolle collectie van Ferm Living. Respect, liefde en een eerbetoon aan traditionele Scandinavische gebruiken, zonder het modernisme uit het oog te verliezen.. Dat zijn de kernelementen die steeds opnieuw herkenbaar zijn binnen de collectie van het Deense designmerk Ferm Living. Grafisch vormgeefster Trine Andersen is zowel de oprichtster als de hoofddesigner achter dit interieurmerk. Andersen weet haar afkomst steeds weer op een mooie en subtiele manier over te brengen op de collectie van Ferm. De – inmiddels – veelzijdige collectie wordt gekenmerkt door een relatieve eenvoud, functionaliteit en duurzaamheid. Ondanks de hoogwaardige klasse zijn de designitems toch betaalbaar. Niet voor niets is Ferm bijzonder populair onder een breed publiek!

Ferm Living  Little Architect Kruk   
✓ Onderdeel van de Little Architect collectie
✓ Verkrijgbaar in diverse kleuren
✓ Onderhoud: afnemen met een vochtige doek
✓ Materiaal: essenfineer
✓ Zithoogte: 23 cm.
✓ Designer: Trine Andersen in samenwerking met Says Who

Vragen over de Little Architect Kruk van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Little Architect Kruk.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Trine Andersen
Jaartal 2017
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 23 cm.
Breedte 33 cm.
Hoogte 23 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Little Architect Kruk

Donkerblauw

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 95

Little Architect Kruk

Roze

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 99

Little Architect Kruk

Grijs

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 99

Little Architect Kruk

Cashmere

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 99

Little Architect Kruk

Poppy Red

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 99
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit