Ferm Living Mingle Tafelblad Rond

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Mingle Tafelblad Rond is een ontwerp van Trine Andersen. Het Nederlandse woord voor mingle is mixen en verraadt daarmee meteen de diverse mogelijkheden achter deze reeks. Met de Mingle-collectie kan namelijk naar hartenlust gevarieerd én gecombineerd worden. Door de verscheidende tafelbladen te combineren met de verschillende onderstellen ontstaan er unieke tafels, geheel naar de smaak van de koper. Het tafelblad is gemaakt van eikenfineer of walnootfineer. Voor de eiken varianten heeft u de keuze uit zwart, gebeitst of naturel eikenfineer. De Mingle onderstellen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Gaat u voor een mooi passend geheel of liever voor gewaagd contrasterend? Met de Mingle-collectie kunt u alle kanten op!

Mingle Tafelblad Rond: Ø130 x h. 2.5 cm.

LET OP: dit artikel betreft alleen het tafelblad, het onderstel dient u via deze link apart te bestellen: Mingle Tafelpoten.

Ferm Living Mingle Tafelblad Rond


✓ Verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen
✓ Zelf samen te stellen
✓ Ook verkrijgbaar: Vierkant & Ovaal
✓ Designer: Trine Andersen

Vragen over het Mingle Tafelblad Rond van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Mingle Tafelblad Rond.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Hoogte 2.5
Diameter 130
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit