Ferm Living Miniature Funkis House Poppenhuis

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Miniature Funkis House Poppenhuis is een ontwerp van Trine Andersen. Dit prachtige poppenhuis is de kleinere variant van het al langer bestaande Funkis Dollhouse. Ook bij dit ontwerp is voor de vervaardiging gebruik gemaakt van eenvoudige lijnen en er is gekozen voor een modernistische uitstraling. Dit zorgt ervoor dat het poppenhuis gegarandeerde in de smaak valt, zowel bij kinderen als bij volwassenen. Naast poppenhuis kun je dit designitem ook gebruiken voor het op een originele manier etaleren van boeken, speelgoed of andere kleine voorwerpen. Het huis wordt gemaakt van multiplex en is 47.7 centimeter in breedte, 36.4 centimeter in hoogte en 20 centimeter in diepte. Dit huis smeekt erom bewoond te worden!

Het Miniature Funkis House Poppenhuis is onderdeel van de smaakvolle collectie van Ferm Living. Oprichtster achter dit Deense designlabel is grafisch vormgeefster Trine Andersen. Een huiselijke en warme uitstraling voorzien van een pure schoonheid zijn de kenmerken waaraan haar designs te herkennen zijn. Trendy vormen, grafische patronen en intense kleuren vullen elkaar aan. Het resultaat is om van te dromen.. Puur design, ‘made with love’. Bovendien zorgt Ferm er altijd weer voor dat de designitems uit de gehele collectie steeds ook weer betaalbaar zijn. Ondanks dit, wordt de collectie gesierd door diverse toppers. Ferm is sinds de oprichting van 2005 bijzonder populair onder een breed publiek. En zeg zelf.. dat is niet geheel een verrassing toch? Neem snel een kijkje en laat u betoveren door de pracht van de collectie!

Ferm Living Miniature Funkis House Poppenhuis


✓ Tevens verkrijgbaar in een grotere variant: Funkis Dollhouse
✓ Materiaal: multiplex
✓ Onderhoud: afnemen met een vochtige doek
✓ Afmetingen: b. 47.7 x h. 36.4 x d. 20 cm.
✓ Designer: Trine Andersen

Vragen over het Miniature Funkis House Poppenhuis van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Miniature Funkis House Poppenhuis.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
EAN Code 5704723016335
Productnr. 3329
Materiaal Hout
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 20 cm.
Breedte 47.7 cm.
Hoogte 36.4 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Miniature Funkis House Poppenhuis

Levertijd: Medio april
€ 105

Bestel direct mee

Funkis Family

Nog 3 op voorraad

Levertijd: Vandaag voor 11:30u besteld, maandag in huis
€ 35

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit