Ferm Living Mushroom Wandhaak

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Mushroom Wandhaak is een ontwerp van sieradendesigner Helena Rohner. De haak maakt onderdeel uit van een kleine serie sierlijke objecten die de ontwerpster in samenwerking met Ferm Living heeft ontwikkeld.

Deze wandhaak is zoals de naam doet vermoeden geïnspireerd op de vorm van een kleine bolvormige paddenstoel. Deze vrije interpretatie ervan heeft geresulteerd in een abstract en organisch vormgegeven wandhaak die uiteraard functioneel is maar bovenal beeldschoon, juist wanneer er niks aan wordt opgehangen. Bovendien kunt u de haak ook als deurknop toepassen. Montagemateriaal voor beide opties wordt standaard meegeleverd. De Mushroom Haak is verkrijgbaar in messing en roestvrijstaal.

Naast deze Mushroom Haak zijn van de hand van dezelfde ontwerpster ook de Chanterelle en Lemon Haak verkrijgbaar. Deze hebben een iets andere vorm en afmeting maar wel eenzelfde esthetiek waardoor ze perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Ferm Living Mushroom Wandhaak


✓ Messing of roestvrijstaal
✓ Organische vormgeving
✓ Geïnspireerd op een paddenstoel
✓ Ontworpen door sieradendesigner

Vragen over de Mushroom Wandhaak van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Mushroom Wandhaak.
Summer Gift
Klaar voor de zomer? Ontvang de hele maand juli een HAY Beach Towel in kleur naar keuze cadeau bij alle aankopen vanaf 250 euro.
Bekijk Summer Gift actie
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Trine Andersen
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 3.5 cm.
Breedte 3.8 cm.
Hoogte 3.8 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Mushroom Wandhaak

Roestvrijstaal

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 19

Mushroom Wandhaak

Messing

Nog 2 op voorraad

Levertijd: Vandaag voor 11:30u besteld, vanavond in huis
€ 25

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit