Ferm Living Parade Wandplank

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Parade Wandplank is een ontwerp van Trine Andersen in samenwerking met kunstenaar Leise Dich Abrahamsen. Het design van de functionele wandplank is geïnspireerd op het Deense meubelconcept ‘sættekasser’. Hierbij worden dozen met compartimenten gebruikt om te pronken met kleine accessoires, ook wel bekend als letterkasten. Het riante wandmeubel bestaat uit planken van uiteenlopende lengtes en dieptes en zijn in willekeurige volgorde op het langwerpige oppervlak geplaatst. De wandplank biedt een speelse oplossing voor het tentoonstellen van uw favoriete woonaccessoires en aandenkens.

De Parade Wandplank is volledig vervaardigd uit FSC-gecertificeerd MDF en is vervolgens geverfd in de kleur Cashmere. Let op: de wandplank kan een maximaal gewicht van vijf kilogram dragen.

Ferm Living Parade Wandplank


✓ Functioneel design
✓ Geïnspireerd op het Deense meubelconcept ‘sættekasser’
✓ Riant wandmeubel
✓ Speelse manier van tentoonstellen

Vragen over de Parade Wandplank van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Parade Wandplank.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 26,5 cm.
Breedte 12 cm.
Hoogte 140 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Parade Wandplank

Cashmere

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 199

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit