Ferm Living Pineapple Kussen

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Pineapple Kussen is een ontwerp van Trine Andersen. Dit lekker fruitige kussen – behorende tot de Fruiticana-serie – is naast dit prachtige model, tevens verkrijgbaar in drie andere exotische uitvoeringen: leaf, palm en banana. Voeg warmte en een ontspannen sfeer toe aan de kinderkamer en laat uw kleine koter het idee hebben te vertoeven in een tropisch paradijs. Door de speciale techniek die gebruikt wordt hebben de motieven van het kussen een driedimensionale uitstraling. Een optimaal levendig design is het resultaat! De voorzijde van het kussen wordt gemaakt van 100% biologisch katoen terwijl de achterzijde wordt vervaardigd uit canvas. Voor een optimaal comfort wordt het kussen gevuld met veren en dons. De messing rits voegt zowel een functioneel als een esthetisch element toe. De afmetingen van dit kussen bedragen 40 centimeter in breedte en 40 centimeter in lengte. Naast deze uitvoering bevat de Fruiticana serie tevens diverse gebreide kussens, plaids, behang en een rammelaar in verschillende uitvoeringen.

Het Pineapple Kussen is onderdeel van de grappige en eveneens stijlvolle Fruiticana-serie van Ferm Living. Het Deense Ferm Living is sinds de oprichting in 2005 gevestigd in wereldstad Køpenhavn. Vanuit deze plek weten zij de wereld te verbazen, te verwonderen en te overtuigen. De kracht achter dit beroemde designlabel is ontwerpster Trine Andersen. Als oprichtster én hoofddesigner van Ferm is haar signatuur in het gehele interieurmerk herkenbaar.

Ferm Living Pineapple Kussen


✓ Levendig design
✓ Onderdeel van de uitgebreide Fruiticana-collectie
✓ Verkrijgbaar in andere exotische uitvoeringen
✓ Inclusief leuk detail in de vorm van een messing rits
✓ Onderhoud: chemisch laten reinigen
✓ Materiaal voorzijde: 100% katoen
✓ Materiaal achterzijde: canvas
✓ Vulling: Veren en dons
✓ Afmetingen: b. 40 x l. 40 cm.
✓ Designer: Trine Andersen

Vragen over het Pineapple Kussen van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Pineapple Kussen.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
EAN Code 5704723018018
Productnr. 7576
Materiaal Stof
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 40 cm.
Breedte 40 cm.
Opties Afneembare hoes
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Pineapple Kussen

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 55

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit