Ferm Living Place Bank

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Place Bank is een ontwerp van Trine Andersen. Dit opvallende design trekt de aandacht, maar gaat tegelijkertijd op in het buitenleven. De simplistische haast stille belijning contrasteert met de robuuste vorm. Het gezwarte staal is geschikt voor het buitenleven, en is voorzien van een zitoppervlak van 110 centimeter breed. De Place Bench is ontworpen als kunstobject en laat zien dat componenten wel degelijk een eenheid kunnen vormen in een ontwerp als deze. Vanuit ieder oogpunt heeft de bank een andere uitstraling. Naast dat het design geschikt is voor de tuin, is het natuurlijk ook prachtig om binnen te plaatsen. In de entreehal bijvoorbeeld!

De Place Bank heeft een afmeting van b. 110 x d. 40 x h. 45 cm.

De Place Bank maakt deel uit van de zeer uitgebreide collectie van het Deense Ferm Living. Dit Deense bedrijf is met zijn enorme en bovendien veelzijdige assortiment een wereldwijde hit!

Ferm Living Place Bank


✓ Indoor & Outdoor
✓ Diepzwart metaal
✓ Contrasterende elementen
✓ Kunstobject

Vragen over de Place Bank van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Place Bank.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5704723028857
Productnr. 100013101
Materiaal Metaal
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 40
Breedte 110
Hoogte 45
Opties Buiten te gebruiken
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Place Bank

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 1.219

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit