Ferm Living Plantenbak Plant Box

De Ferm Living Plantenbak Plant Box is dé uitkomst voor de plantenliefhebber met weinig ruimte in huis of zonder tuin. Met deze veelzijdige plantenbakken serie biedt u uw favoriete planten een mooi plekje in huis en laat u ze stralen! Vierkant, rond, groot of klein, de Plant Box komt in vele uitvoeringen en is uitgebracht in zes prachtige kleuren die niet zullen misstaan in uw kamer. Dankzij het slim ontworpen design kunt u de Plant Box ook gemakkelijk omtoveren tot een handige bijzettafel door eenvoudig een Wooden Tray of Messing Tray aan de plantenbank toe te voegen. Of speel met de inhoud door een Plant Box Divider of Plant Box Pot in de bak te zetten, zo bergt u ook uw kleine accessoires zoals tijdschriften en boeken op een speelse manier op. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer een schitterende plek voor uw groene pracht en accessoires.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Ferm Living Plantenbak

De Ferm Living Plantenbakken zijn misschien wel één van de meest populaire en bekende ontwerpen uit de collectie Ferm Living design. De Plant Box plantenbak van Ferm Living Ferm Living is door zijn enorme veelzijdigheid in vorm en kleur in talloze interieurstijlen te gebruiken. Ook liefhebbers van de zachte pastelkleuren vinden bij Ferm Living de ideale plantenbak, zo is de Ferm Living plantenbak in roze uitgebracht. De Ferm Living Plant Box laat zich tevens goed combineren met een van de bijpassende accessoires in hout, metaal en messing.

Ferm Living Plant Box

Het populairste plantenbak uit de collectie is de Ferm Living Plant Box. Deze is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo heeft u de vierkante Ferm Living Plant Box, die precies in de bak van de Plant Box past en waarmee u de ruimte in de Plant Box kunt opdelen. Heeft u iets meer ruimte nodig? De Ferm Living Plant Box Two-Tier biedt met een tweede plank extra ruimte voor al uw decoratie. De Ferm Living Wall Box maakt het mogelijk uw planten aan de muur op te hangen. Maak uw Plant Box plantenbak af met de Ferm Living Plant Box Tray, een plateau dat verkrijgbaar is in verschillende afwerkingen zoals messing en hout.

Ferm Living Plantenbak Small

De Plant Box serie beschikt ook over een kleinere uitvoering: de Ferm Living Plantenbak Small. Dit compacte design heeft een perfect formaat om als kleine plantenbak op vensterbanken of op de tafel te worden gebruikt. De Plant Box Small uit de collectie Ferm Living design laat zich tevens goed gebruiken als handige opbergruimte op het aanrecht, bijvoorbeeld voor uw kruiden of keukenaccessoires.

Ferm Living Plantenbak Rond

Naast de rechthoekige uitvoeringen, beschikt de Plant Box serie ook over enkele ronde modellen. De Ferm Living plantenbak rond is hier een van. Deze cilindervormige uitvoering is uitgebracht in een modern kleurenpalet. De Ferm Living plantenbak in groen vormt met zijn natuurlijke kleur bijvoorbeeld een prachtige toevoeging in een botanische interieurstijl. De liefhebber van de Scandinavische stijl vindt in de Ferm Living plantenbak in grijs de perfecte toevoeging aan zijn of haar lichte kamer.