Ferm Living Pond Onderzetter

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Pond Onderzetter is een ontwerp van Trine Andersen. Organische vormen symboliseren de speling aan de oppervlakte van het water. Kleine kringen dijen uit en volgen elkaar in rap tempo op. De pond onderzetter weet het geheel in abstractie te brengen, en zorgt voor een kunstzinnige compositie op tafel. De aaneengesloten vormen zijn vervaardigd uit messing, een geelkoper variant onder de metalen. De set van 3 is zowel in elkaar als los van elkaar te gebruiken en zal uw tafel beschermen tegen hete pannen en potten.

Pond Onderzetter Afmeting
l. 25 x b. 14 cm.

De Pond Onderzetter maakt deel uit van de zeer uitgebreide collectie van het Deense Ferm Living. Dit Deense bedrijf is met zijn enorme en bovendien veelzijdige assortiment een wereldwijde hit!

Ferm Living Pond Onderzetter


✓ Abstracte vormen
✓ Set van 3
✓ Functioneel & Decoratief

Vragen over de Pond Onderzetter van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Pond Onderzetter.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Trine Andersen
Jaartal 2019
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 25
Breedte 14
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Pond Onderzetter, set van 3

Messing

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 65

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit