Ferm Living Pond Tafel Spiegel

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Pond Tafel Spiegel is een ontwerp van Trine Andersen. De Pond serie is gebaseerd op de organische onregelmatigheden die terug te zien zijn in de vrije bewegingen van kabbelend water. Met deze fluïde serie verkent Ferm Living de mogelijkheid van het implementeren van organische vormen in een glazen spiegel met een metalen frame. In het geval van de Pond tafel spiegel leunt de spiegel op een slanke zinken standaard met dunne laag van messing, en kan deze daar eenvoudig van af worden getild voor een gedetailleerder zicht. Doordat deze in een asymmetrische vorm is gesneden, creëert deze een intrigerende kijk op de klassieke spiegel. Dit organische design is gemaakt om op elk oppervlak geplaatst te worden, of dat nou op een kaptafel in de slaapkamer is of op een badkamerplank, de Pond tafel spiegel voegt veel elegantie toe aan uw dagelijkse routine.

Deze spiegel heeft een breedte van 20,8 centimeter, een hoogte van 29,4 centimeter en een diepte van 16 centimeter. Dit prachtige ontwerp is ook te bestellen als wandspiegel, kijkt u daarvoor onderaan bij ‘Productfamilie’.

Ferm Living Pond Tafel Spiegel


✓ Fluïde design
✓ Afneembare spiegel
✓ Materiaal: glas, zink, messing
✓ Ook als wandspiegel verkrijgbaar
✓ Afmeting: b. 20,8 x h. 29,4 x d. 16 cm.

Vragen over de Pond Tafel Spiegel van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Pond Tafel Spiegel.
Vier de zomer met onze Summer Gifts! Ontvang een Muuto Platform Tray t.w.v. €59 bij bestellingen vanaf €250. Keuze uit verschillende kleuren.

Lees meer over de actie

Kenmerken
EAN Code 5704723257080
Productnr. 110208501
Materiaal Glas
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 16 cm.
Breedte 20,8 cm.
Hoogte 29,4 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Pond Tafel Spiegel

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 79

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit