Ferm Living Punctual Plank Hout

By Wild Horses Studio

Omschrijving

De Ferm Living Punctual Plank Hout is onderdeel van het Punctual rekkensysteem waarmee u een kast naar wens kunt samenstellen. Het elegante systeem bestaat uit ladders, planken, boxen en kruizen die gemakkelijk te monteren zijn. De houten planken zijn verkrijgbaar in naturel eiken of gerookt eiken. De combinatie tussen het robuuste hout en de metalen ladders zorgt voor een eigentijdse look met een speelse knipoog. Het geheel kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, zoals het opbergen van boeken, keukengerei of het tentoonstellen van uw mooiste design items.

U bepaalt zelf de hoogte en breedte van de kast door een set ladders te selecteren en vervolgens een aantal planken toe te voegen. Toe aan een andere, grotere opstelling? Het systeem beweegt met u mee. Bestel de benodigde artikelen en breid gemakkelijk uw kast uit. Bij de productfamilie onderaan de pagina vindt u de andere artikelen waarmee u de kast kunt samenstellen.

De Punctual Plank Hout is 89,6 centimeter breed, 40 centimeter diep en heeft een hoogte van 2,3 centimeter. De planken zijn voorzien van haakjes waarmee ze aan de ladders bevestigd kunnen worden. U kunt voor deze haakjes kiezen uit de kleuren cashmere, antraciet en grijs. In combinatie met de ladders kunt u op iedere plank 35 kilo plaatsen. Maak altijd gebruik van de bijgeleverde beveiligingswandmontage. Kijk voor mogelijke voorbeeld opstellingen in de bijgevoegde PDF bij productkenmerken.

Ferm Living Punctual Plank Hout


✓ Gemaakt voor Punctual systeem
✓ Keuze uit naturel eiken of gerookt eiken
✓ Haakjes verkrijgbaar in drie kleuren

Vragen over de Punctual Plank Hout van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Punctual Plank Hout.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Wild Horses Studio
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 40 cm.
Breedte 89,6 cm.
Hoogte 2,3 cm.

Punctual Plank Hout

Naturel Eiken - Cashmere

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 119

Punctual Plank Hout

Naturel Eiken - Grijs

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 119

Punctual Plank Hout

Naturel Eiken - Antraciet

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 119

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit