Ferm Living Punctual Rekkensysteem Grijs (op=op)

By Wild Horses Studio

Omschrijving

Het Ferm Living Punctual Rekkensysteem Grijs is een ontwerp van Wild Horses Studio. De functionele rekkensystemen uit de Punctual serie zijn ontwikkeld om met u en uw huis mee te groeien. Met maar liefst achttien varianten is er keuze genoeg om uw favoriete opstelling samen te stellen. Bijvoorbeeld door een lager element te combineren met een hogere om zo verschillende hoogtedimensies te creëren. Het op industriële systemen gebaseerde systeem oogt erg elegant. Het geheel uit gepoedercoat metaal vervaardigde rekkensysteem heeft planken voorzien van kleine geperforeerde gaatjes die de kast karakter geven. U ziet ze pas als u dichterbij komt en ik combinatie met het slanke geraamte geven ze de constructie iets luchtigs. Stel uw boeken, accessoires en planten tentoon in de prachtige Punctual rekkensystemen.

De negentien uitvoeringen van de grijze Punctual kast variëren van één breed en drie hoog (1x3) tot drie breed en zeven hoog (3x7). De 0x3, 0x5, 0x6 en 0x7 varianten zijn bedoeld om uw kast mee uit te breiden. Deze kunnen op een ander model worden aangesloten. Naast grijs is het rekkensysteem ook verkrijgbaar in donkerblauw

Het Punctual systeem is voortaan per onderdeel los te bestellen. Deze configuraties zijn daarom de laatste die verkrijgbaar zijn.

Ferm Living Punctual Rekkensysteem Grijs


✓ Slanke, elegante constructie
✓ Maak uw eigen opstelling naar keuze
✓ Planken met kleine geperforeerde gaatjes
✓ Verkrijgbaar in negentien varianten
✓ Designer: Wild Horses Studio

Vragen over het Punctual Rekkensysteem Grijs van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Punctual Rekkensysteem Grijs.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Wild Horses Studio
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Bijlagen Montagehandleiding

Punctual Grijs - 0x5 (op=op)

92.1 x 184 x 42 cm.

Levertijd: 1 - 2 weken

Normale prijs: € 745

Special Price € 596

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit