Ferm Living Punctual Rekkensysteem Rose

By Wild Horses Studio

Omschrijving

Het Ferm Living Punctual Rekkensysteem Rose is een ontwerp van Wild Horses Studio. Met de Rose Punctual heeft u een prachtige stellingkast in huis die met zijn zachtroze kleur een mooi contrast vormt in de ruimte. Het systeem is ontwikkeld met functionaliteit en prikkelend design in het achterhoofd. Zo heeft u alle ruimte om uw spullen op te bergen en geniet u tegelijkertijd van het elegante design dat uw interieur zal sieren. Het op eerste gezicht industriële ontwerpt blijkt bijzonder elegant, wanneer de kleine geperforeerde gaatjes in de planken zichtbaar worden. Uw boeken, accessoires en planten mogen gezien worden in dit rekkensysteem. Bovendien kunt u een opstelling naar keuze creëren en hem uitbreiden wanneer de ruimte daar om vraagt.

Het Punctual Rekkensysteem Rose bestaat uit zestien varianten variërend van één breed en drie hoog (1x3) tot drie breed en zeven hoog (3x7). De 0x3, 0x5, 0x6 en 0x7 varianten zijn bedoeld om uw kast mee uit te breiden. Deze kunnen op een ander model worden aangesloten. Naast de kleur rose is het rekkensysteem ook verkrijgbaar in donkerblauw, grijs en dusty blauw.

Het Punctual Rekkensysteem Rose is een product van het Deense Ferm Living. In samenwerking met Wild Horses Studio is het ontwerp voor het Punctual rekkensysteem tot stand gekomen. Ferm Living ontwerpt sinds 2006 de mooiste designs vanuit het hoofdkantoor in Kopenhagen. Traditioneel Scandinavisch design in een modern jasje loopt als rode draad door de collectie. Om een minimale impact op het milieu te hebben, vervaardigt Ferm Living haar producten uit eerlijke materialen.

Ferm Living Punctual Rekkensysteem Rose


✓ Slanke, elegante constructie
✓ Maak uw eigen opstelling naar keuze
✓ Gemaakt van gepoedercoat metaal
✓ Planken met kleine geperforeerde gaatjes
✓ Verkrijgbaar in zestien varianten
✓ Designer: Wild Horses Studio

Vragen over het Punctual Rekkensysteem Rose van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Punctual Rekkensysteem Rose.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Wild Horses Studio
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Bijlagen Montagehandleiding
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit