Ferm Living Root Kruk

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Root Kruk is een ontwerp van Trine Andersen. Met de organische Root Kruk wordt de huiselijke sfeer verrijkt met een stukje natuur. De naam van de kruk verwijst naar het materiaal waaruit de kruk vervaardigd is. Elke kruk is namelijk vervaardigd uit de teakboomwortel. Nadat de wortel van de boom is verwijderd, wordt het met de hand in de vorm van een kruk gesneden. Dit maakt elke kruk uniek. De kruk is praktisch te gebruiken als extra zitgelegenheid, maar is dankzij zijn organische vormen een pronkstuk op zich.

De Root Kruk is gemaakt van de wortels van teakbomen. Wanneer de teakboom wordt bewerkt, worden de wortels vaak beschouwd als restmateriaal. Het gebruik van deze wortels maakt de kruk dan ook bijzonder duurzaam.

Ferm Living Root Kruk


✓ Organisch ontwerp
✓ Naam verwijst naar het gebruik van de teakboomwortel
✓ Handgemaakt
✓ Elke kruk is uniek

Vragen over de Root Kruk van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Root Kruk.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Hoogte 40 cm.
Diameter 30 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Root Kruk

Zwart Gebeitst

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 199
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit