Ferm Living Salon Kussen - Beetle

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Salon Kussen Beetle is een ontwerp van Trine Andersen. Met de Salon kussens voegt u op een elegante en relatief eenvoudige wijze kleur en elegantie toe aan uw woning. Geïnspireerd door de tijd waarin de Franse salons behoorden tot hét straatbeeld, bieden deze sierlijke kussens u de mogelijkheid dit uiterst decadent tijdperk opnieuw te beleven. En zeg zelf, wie wordt er niet gelukkig van een beetje glamour? Doordat gebruik is gemaakt van de meest modieuze stoffen zijn eigentijdse, originele en bovendien mooie kussens ontstaan.

De voor- en achterzijde van het kussen wordt gemaakt uit een mix van verschillende soorten stoffen. Binnen de collectie van de Salon kussens zijn diverse verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: pineapple, fly, flamingo, leaf, bengal, coral, flower, mosaic, pleat, butterfly en beetle. Wat betreft afmeting kunt u kiezen voor 40 centimeter in breedte bij 25 centimeter in lengte of 40 centimeter in breedte en 40 centimeter in lengte. Tevens is ook het Salon Bolster kussen verkrijgbaar. Deze uitvoering van het Salon kussen – Beetle – is 40 centimeter in breedte en 40 centimeter in lengte.

Het Salon Kussen Beetle maakt deel uit van de zeer uitgebreide collectie van het Deense Ferm Living. Een relatief kleine, bescheiden collectie designbehang was in 2005 de start van interieurmerk Ferm Living. Trine Andersen – oprichtster en tevens hoofddesigner van Ferm – kon destijds niet het behang vinden dat voldeed aan haar wensen. Een beter idee dan zelf een collectie behang ontwerpen bestaat naar onze mening niet. Dat is ook wat Andersen dacht. Inmiddels is de collectie van Ferm uitgegroeid van een bescheiden collectie designbehang naar zoveel meer… Een veelzijdige collectie die geen grenzen kent en voldoet in bijna alle behoeften.

Ferm Living Salon Kussen Beetle


✓ Verkrijgbaar in een diversiteit aan uitvoeringen
✓ Tevens verkrijgbaar in een ‘bolster’-variant
✓ Materiaal: Mix van stoffen
✓ Vulling: Veren en dons
✓Afmetingen: b. 40 x l. 40 cm.
✓ Designer: Trine Andersen

Vragen over het Salon Kussen Beetle van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Salon Kussen Beetle.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5704723016885
Productnr. 7465
Materiaal Stof
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 40 cm.
Breedte 40 cm.
Opties Afneembare hoes
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Salon Kussen - Beetle

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 95

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit